D1, D2, E1 JA E2

Sijainti: Rinteeseen 50 m
Pinta-ala: 44 m² + 43 m² (3 mh + alkovi + oh + kk + sauna + parveke)
Vuodepaikat: 8 (6 erillisvuodetta + 2 vuodetta alkovissa)
Erityisvarustelu: 2 suihkua, 2 wc:tä, joista toinen pesutiloista erillään, 2 tv:tä

Tilava ja valoisa huoneisto sijaitsee keskeisellä paikalla, kaikkien Levin palveluiden äärellä. Eturinteet ovat aivan huoneistoa vastapäätä. Huoneiston sisäänkäynti on ensimmäisestä kerroksesta.

Yläkerran olohuoneessa on kulmasohva, jolla voi istuskella nauttimassa takkatulen loimusta. Oleskelutilasta on pääsy parvekkeelle, josta avautuu osittainen rinnenäkymä. Tilasta löytyy myös kahdeksan hengen ruokailuryhmä. Tilava keittokomero on hyvin varustettu ja astiasto monipuolinen. Makuuhuoneessa on vuoteet kahdelle. Yläkerrassa sijaitsee myös wc-tila suihkunurkkauksineen.

Tilava saunaosasto sijaitsee pohjakerroksessa. Pesuhuone on varustettu kahdella suihkulla.
Alakerran kahdessa makuuhuoneessa on molemmissa kaksi erillistä vuodetta. Alkovissa on vuoteet kahdelle hengelle, ja alkovin kautta on pääsy ulos. Oleskeluaulassa on mukava vilvoitella saunomisen jälkeen, ja täältä löytyy huoneiston toinen tv. Pohjakerroksessa on oma wc.

Huom! Jos kaipaat tilaa suuremmalle seurueelle, kysy tuplahuoneistoja myyntipalvelustamme. D1- ja D2 -huoneistot on mahdollista yhdistää toisiinsa välioven kautta, samoin E1- ja E2 -huoneistot.

Huoneisto
Etu- ja sukunimi*
Puhelin*
Sähköpostiosoite*
Henkilömäärä*
Tulo pvm*
Lähtö pvm*
Muuta (esim. loppusiivous, ohjelmapalvelut, ruokailut)